Micha Lambregts

Hoi ik ben Micha Lambregts. Ik ben de drummer van SMASH

Op mijn 8e begin ik met slagwerk In het begin kreeg ik nog privé les van iemand die is aangesloten bij muziekvereniging Heikant. Na ongeveer 1,5 jaar ben ik begonnen op de muziekschool in Hulst. Daar volg ik nog steeds les. Naast drumles krijg ik daar ook les op de xylofoon. Thuis oefen ik op een drumstel van het merk Pearl in mijn geweldige nieuwe oefenruimte.

Zoals ik al schreef speel ik de drums in de band Smash. Hartstikke leuk om te doen. Naast Smash speel ik ook in de slagwerkgroep Heikant, onderdeel van de muziekvereniging Heikant. Met de slagwerkgroep treedt ik regelmatig op. Zo nemen we elk jaar deel aan de “Bonte Avond” op Koewacht. Daar hebben we stukken ingestudeerd waarbij gebruik werd gemaakt van bijvoorbeeld kliko’s, bezems, flessen, kopjes, bestek en zelfs zakken chips. Ontzettend leuk om te doen. Verder treden we op op de festivals die door muziekvereniging Heikant in het voor- en najaar worden georganiseerd en op bijvoorbeeld de Reynaertfeesten in Hulst.

Een favoriete band heb ik niet echt, ik hou van verschillende soorten muziek. Als drummer vind ik het leuk om te kijken en te luisteren naar filmpjes op youtube van Fede Rabaquino.

 

Één reactie op “Micha Lambregts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *