Wat een succes in Amsterdam!!

smash bus 2

Wat een belevenis!

We zijn er allemaal nog een beetje van aan het bijkomen. Het was een prachtige dag! Zaterdag middag om kwart over drie verzamelde iedereen aan de kerk in Heikant. De bus stond al klaar en het inladen van de instrumenten en boodschappen kon beginnen. 

Smash en de fans zaten klaar voor vertrek in de bus en ze werden uitgezwaaid als echte artiesten! Een leuke groepsfoto was de eerste van nog meer die later ook op deze site te zien zullen zijn!

De busreis verliep vlekkeloos. Iedereen had goeie zin. Een kleine tussenstop hebben we gemaakt bij Meerkerk, daar hebben we lekker een broodje kunnen eten en als verrassing was er een tombola met fantastische prijzen.

Bij aankomst in Amsterdam konden we snel naar binnen bij Muziekcafé pakhuis Wilhelmina en het was er meteen zo goed als vol. Smash mocht starten met de soundcheck en om 20.00 uur stipt werden ze aangekondigd. Smash speelde de zaal helemaal warm voor de 7 bands die nog volgden.

Het optreden was erg goed. De mannen waren in vorm! Met veel vuur startten ze met Let me Entertain You en entertainen hebben ze zeker gedaan.  Muzikaal dik in orde en een het plezier was van de jongens hun gezicht af te lezen. De reacties uit het publiek waren overweldigend. Er werd vol ongeloof gekeken naar Smash ” wat die jongens al kunnen op deze leeftijd” hebben we vaak gehoord. “Kippenvel”  en een weggepinkt traantje tijdens het nummer Waves van Mr. Probz. Zo hoort het !!

Een klasse optreden !

De prijsuitreiking volgde om 02.00 uur. Smash feliciteert de winnaars en gaat zich verder voorbereiden op de komende optredens in de buurt.

Iedereen hartstikke bedankt voor jullie steun en aanmoedigingen.

Het was een dag om nooit te vergeten.

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *